19/05/2021 19/05/2021 Βραβεύθηκαν τα δύο εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου σε Διεθνή Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Πρόκειται για τα ελαιόλαδα ELEONAS VATOPEDIOU Bio και ELEONAS Monastic. Μία οικογένεια Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων (OLIX OIL) συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με την ξεχωριστή και ντελικάτη γεύση τους, γεμάτη με τα αρώματα της αγαπημένης ελληνικής...
19 Μαΐου, 2021 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 18:03

Το ελαιόλαδο της Μονής Βατοπαιδίου βραβεύτηκε στο Τόκιο

Διαδώστε:
Το ελαιόλαδο της Μονής Βατοπαιδίου βραβεύτηκε στο Τόκιο

Βραβεύθηκαν τα δύο εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου σε Διεθνή Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Πρόκειται για τα ελαιόλαδα ELEONAS VATOPEDIOU Bio και ELEONAS Monastic.

Μία οικογένεια Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων (OLIX OIL) συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με την ξεχωριστή και ντελικάτη γεύση τους, γεμάτη με τα αρώματα της αγαπημένης ελληνικής γης. Δύο εξ αυτών δημιουργήθηκαν στα ελαιοτριβεία της Μονής Βατοπαιδίου από τους μοναστηριακούς της ελαιώνες, υπό την επίβλεψη των μοναχών, και αποσπούν διακρίσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

O Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου JOOP Japan 2021, είναι ένας καθιερωμένος Διαγωνισμός, που λαμβάνει χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας κάθε χρόνο από το 2013. Φέτος, η OLIX OIL κατάφερε να αποσπάσει ακόμη Εννέα Βραβεία Ποιότητας, ύστερα από τον αντίστοιχο Διαγωνισμό του Βερολίνου όπου απέσπασε άλλα εννέα Χρυσά Βραβεία!

Συνολικά, όλα τα προϊόντα που στάλθηκαν στον Διαγωνισμό κατάφεραν να αποσπάσουν κορυφαίες διακρίσεις και να ξεχωρίσουν στον ανταγωνισμό, ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο. Κορυφαία όμως διάκριση για το φετινό διαγωνισμό είναι το Βραβείο που απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της κάθε χώρας, όπου φέτος απέσπασε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας, από την καλύτερη Κορωνέικη ποικιλία, NATÉ Koroneiki

Αποτελέσματα Διεθνούς Διαγωνισμού Ιαπωνίας, JOOP JAPAN Olive Oil 2021:

BEST OF GREECE 2021:

🥇 NATÉ Koroneiki

– Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, από διαλεχτή Κορωνέικη ποικιλία

BEST IN CLASS :

Monovarietal

🥇 NATÉ Koroneiki

– Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, από διαλεχτή Κορωνέικη ποικιλία

🥇 LADELIA Premium

– Πολυβραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, κορωνέικης ποικιλίας

🥇 NATÉ Manaki

– Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο , από την εξαιρετική και διαλεχτή ποικιλία Μανάκι

🥇 NATÉ Pure Health – EVOO with high Polyphenolic content

– Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε

Blend

🥇 NATÉ Signature Blend (Koroneiki – Manaki)

– Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με ένα συνδυασμό των δύο καλύτερων ελληνικών ποικιλιών

GOLD PRIZE:

Organic

🥇 ELEONAS VATOPEDIOU Bio

– Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαίολαδο, επιλεγμένο μόνο από Μοναστηριακούς ελαιώνες, σύμφωνα με τις καλλιεργητικές πρακτικές της Μονής Βατοπεδίου.

Monovarietal

🥇 KORONEIKI Premium

– Πολυβραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, κορωνέικης ποικιλίας

🥇 ELEONAS Monastic

– Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, υπό την αιγίδα και την επιβλεψη των μοναχών της ΙΜΜ Βατοπεδίου και από τις καλύτερες ποικιλίες επιλεγμένες από τους ίδιους.

🥇NATE Premium Quality – Authentic Taste

– Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας, από μία από τις καλύτερες Ελληνικές ποικιλίες διαλεγμένη με το χέρι, και υπό αυστηρούς ελέγχους,

Η επιλεγμένη ομάδα συνεργατών ακολουθώντας την παράδοση που κληρονόμησε από τις προηγούμενες γενιές, ξεκινά την παραγωγή λίγες ώρες από τη στιγμή της ελαιοσυγκομιδής, σε χαμηλή θερμοκρασία και με ελάχιστη χρήση νερού. Παρόλο που η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη ποσότητα παραγωγής και υψηλότερο κόστος, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου καθώς παραμένει πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η «εξαγωγή ή έκθλιψη εν ψυχρώ» επιτρέπει τη χαμηλή οξύτητα των ελαιόλαδων, μιας από τις πιο βασικότερες ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου JOOP Japan 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο, συμμετείχαν 467 Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα από 20 χώρες, με ένα πάνελ από καταξιωμένους κριτές και δοκιμαστές να συγκρίνουν Ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο. Το Japan Olive Oil Prize είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στην προώθηση των Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων κάθε προέλευσης στην Ιαπωνία. Αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για τους παραγωγούς να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους στις διεθνείς αγορές. Ειδικότερα, η Ιαπωνία είναι η ασιατική χώρα όπου περισσότερο αυξάνεται η ζήτηση για Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

Η Olix Oil International είναι μια κορυφαία εταιρεία που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται αγνό, Eξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας καθώς και άλλα premium προϊόντα τροφίμων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής. Όλα τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή μας συνδυάζουν αρμονικά τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: υπεροχη γευση, εξαιρετική ποιότητα, πλούσια ποικιλία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων