13/01/2020 13/01/2020 Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση θα απονείμει Ειδική Τιμητική Διάκριση στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης «για τη συμπλήρωση μισού αιώνα έργου οικουμενικής εμβέλειας για την προάσπιση πανανθρώπινων αξιών». Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης η βράβευση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 36ης Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 10:26

Το Ίδρ. Μπότση τιμά την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Το Ίδρ. Μπότση τιμά την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση θα απονείμει Ειδική Τιμητική Διάκριση στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης «για τη συμπλήρωση μισού αιώνα έργου οικουμενικής εμβέλειας για την προάσπιση πανανθρώπινων αξιών».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης η βράβευση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 36ης Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ., στο Μέγαρο Σαρόγλου, στην Αθήνα, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος και ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων