13/02/2019 13/02/2019 Για το άρθρο 3 του Συντάγματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Το άρθρο 3 υπηρετεί την ιστορικότητα των σχέσεων του ελληνικού Κράτους από συστάσεώς του με την Εκκλησία και ρυθμίζει τις σχέσεις της ελληνικής πολιτείας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επομένως, είναι σφάλμα να υποστηρίζετε ότι η ενδεχόμενη αναθεώρησή του...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:06

“Το ισχύον Σύνταγμα δεν περιορίζει την θρησκευτική ελευθερία”

Διαδώστε:
“Το ισχύον Σύνταγμα δεν περιορίζει την θρησκευτική ελευθερία”

Για το άρθρο 3 του Συντάγματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Το άρθρο 3 υπηρετεί την ιστορικότητα των σχέσεων του ελληνικού Κράτους από συστάσεώς του με την Εκκλησία και ρυθμίζει τις σχέσεις της ελληνικής πολιτείας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επομένως, είναι σφάλμα να υποστηρίζετε ότι η ενδεχόμενη αναθεώρησή του μπορεί να ρυθμίζει διαφορετικά τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας. Το σημαντικότερο όλων είναι, όμως, ότι από το ισχύον Σύνταγμα δεν θεμελιώνεται κανένας περιορισμός στην άσκηση θρησκευτικής ελευθερίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων