02/04/2020 02/04/2020 «Όταν αντίκρισα τον Εσταυρωμένο, πάγωσα, είπαμε όχι τα Ιερά και τα όσια μας!!».  Άγνωστοι βεβήλωσαν με σπρέι τον Εσταυρωμένο, που βρίσκεται στο μικρό προσευχητικό χώρο στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού πατήρ Ιωάννης μίλησε αποκλειστικά στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον...
02 Απριλίου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 21:07

Το ξέσπασμα του Ιερέα: «Όχι τα ιερά και τα όσιά μας!!»

Διαδώστε:
Το ξέσπασμα του Ιερέα: «Όχι τα ιερά και τα όσιά μας!!»

«Όταν αντίκρισα τον Εσταυρωμένο, πάγωσα, είπαμε όχι τα Ιερά και τα όσια μας!!».

 Άγνωστοι βεβήλωσαν με σπρέι τον Εσταυρωμένο, που βρίσκεται στο μικρό προσευχητικό χώρο στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού πατήρ Ιωάννης μίλησε αποκλειστικά στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για τους βανδαλισμούς στον Σταυρωμένο Χριστό.

“Εγινε χθές το απόγευμα το περιστατικό, με ενημέρωσε το παιδί που αναβει τα καντήλια. Μου είπε πώς ο Εσταυρωμένος είναι γεμάτος μπογιές και μουτζουρωμένος. Αμέσως ενημέρωσα τον Σεβασμιώτατο, αλλά και την Αστυνομία” μαρτυρεί ο Εφημέριος στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”.

Ερώτηση: Πάτερ, περιγράψτε μου τις στιγμές όταν αντικρύσατε τον Εσταυρωμένο στηνΕκκλησία…

Απάντηση: Οταν αντίκρυσα τον Εσταυρωμένο πάγωσα, τρελάθηκα, είπαμε όχι τα Ιερά και τα Οσιά μας!! Είχαν ρίξει μπογιά, χρώμα, σήμερα πήγαμε και το καθαρίσαμε με οινόπνευμα. Είμαι εφημέριος στην Εκκλησία από το 2008… Έριξαν μπογιά στον Αρχηγό της Πίστεώς μας!!”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η αντίδραση στη θλιβερή εικόνα: «Είναι κατάντια αυτό, αδελφοί…»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων