28/10/2020 28/10/2020 Διελεύσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων πάνω από όλη την έκταση της ελληνικής επικράτειας, καθώς και ελλιμενισμό μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε λιμάνια της χώρας περιλαμβάνουν οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Διέλευση 4 F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας και 9 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιήθηκε πάνω από το Ηρώο του...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 11:29

Το μήνυμα του πιλότου του F-16 ακούστηκε από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο

Διαδώστε:
Το μήνυμα του πιλότου του F-16 ακούστηκε από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο

Διελεύσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων πάνω από όλη την έκταση της ελληνικής επικράτειας, καθώς και ελλιμενισμό μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε λιμάνια της χώρας περιλαμβάνουν οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Διέλευση 4 F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας και 9 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιήθηκε πάνω από το Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη, κατά την τελετή κατάθεσης στεφάνου σήμερα το πρωί.

«Ελληνίδες, Έλληνες, απ’ την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο κι απ’ τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο να θυμάστε το πιο ηχηρό και λακωνικό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές: «ΟΧΙ». Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία κι η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάληπτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες ελληνικές ψυχές. Ψυχές τολμηρές πέρα απ’ τις δυνάμεις του, ριψοκίνδυνες εν γνώσει τους και σε όλες τις δυσκολίες. Χρόνια πολλά Ελλάδα!» ήταν το μήνυμα του πιλότου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων