10/04/2024 10/04/2024 Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 7 Απριλίου 2024. Η πλήρης σύνθεσή του Σωματείου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δημητρίου Αθανάσιος Αντιπρόεδρος: Τζέλης Αθανάσιος Γενικός Γραμματέας: Λαμπρόπουλος Αθανάσιος Ταμίας: Σπύρου Ευθύμιος Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων:...
10 Απριλίου, 2024 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 9:21

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων

Διαδώστε:
Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 7 Απριλίου 2024.

Η πλήρης σύνθεσή του Σωματείου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημητρίου Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Τζέλης Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας: Λαμπρόπουλος Αθανάσιος

Ταμίας: Σπύρου Ευθύμιος

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων: Κολώνας Παύλος

Όπως τόνισε ο πρόεδρος κατά την πρώτη του εισήγηση στο νέο Δ.Σ.: “Στη νέα αυτή προσπάθεια κρίνεται απαραίτητη η συνέπεια και η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών στις δράσεις του Σωματείου μας, ώστε να συνεχιστεί η ιστορική επιτυχημένη πορεία του, με γνώμονα τη διαφύλαξη και τη διάδοση της πατρώας βυζαντινής μουσικής παράδοσης, καθώς και τα δικαιώματα του κλάδου των ιεροψαλτών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων