25/07/2023 25/07/2023 Tην γενέτειρά του, το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου 2023, ο Αρχίατρος Καρδιοχειρουργός του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, αλλά και μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων, κ. Παντελής Τσίπας MD, Msc, MBA, Phd, FETCS. Ο κ. Παντελής Τσίπας χθες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Αθανάσιο Δημητρίου, όπου συζήτησαν για τις...
25 Ιουλίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 15:57

Το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων επισκέφθηκε μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων

Διαδώστε:
Το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων επισκέφθηκε μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων

Tην γενέτειρά του, το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου 2023, ο Αρχίατρος Καρδιοχειρουργός του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, αλλά και μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων, κ. Παντελής Τσίπας MD, Msc, MBA, Phd, FETCS.

Ο κ. Παντελής Τσίπας χθες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Αθανάσιο Δημητρίου, όπου συζήτησαν για τις επικείμενες δράσεις του Σωματείου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δώρισε για τη βιβλιοθήκη του Σωματείου το οκτάτομο έργο του Ηλία Φραγκάκη “ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων