13/06/2019 13/06/2019 Αυτό είναι το σημείο από όπου μπήκε ο δράστης στο παρεκκλήσι όπου φυλάσσοταν η Εικόνα της Παναγίας της Πορταϊτισσας, στη Μονή Ιβήρων. Έσκισε το φράκτη, έσπασε το τζάμι και μπήκε μέσα. Το παρεκκλήσι αυτό βρίσκεται αριστέρα της κεντρικής Πύλης της Ιεράς Μονής. Αστυνομικές αρχές αναφέρουν στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ότι φέρεται ο δράστης  να είναι Ρουμανικής καταγωγής...
13 Ιουνίου, 2019 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2019 - 17:51

Απο εδώ ο δράστης μπήκε να κλέψει τα τάματα της Παναγίας

Διαδώστε:
Απο εδώ ο δράστης μπήκε να κλέψει τα τάματα της Παναγίας

Αυτό είναι το σημείο από όπου μπήκε ο δράστης στο παρεκκλήσι όπου φυλάσσοταν η Εικόνα της Παναγίας της Πορταϊτισσας, στη Μονή Ιβήρων. Έσκισε το φράκτη, έσπασε το τζάμι και μπήκε μέσα.

Το παρεκκλήσι αυτό βρίσκεται αριστέρα της κεντρικής Πύλης της Ιεράς Μονής.

Αστυνομικές αρχές αναφέρουν στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ότι φέρεται ο δράστης  να είναι Ρουμανικής καταγωγής και μπήκε κρυφά  και προσπάθησε μάλιστα να κατεβάσει την Εικόνα από το στασίδι της.

 

 

«Ο δράστης φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρυφτεί μαζί με τα τάματα αφού όταν πλησίασε την χαράδρα ήδη είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και δεν είχε άλλη λύση από το να καταφύγει στην χαράδρα χωρίς αυτά, για να σωθεί. Άλλωστε περπάτησε αρκετά για να ξεφύγει ώσπου να φτάσει σε αυτό το σημείο όπου και κρύφτηκε»  λέει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία πηγή  από το Άγιο Όρος.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας έχει εντοπίσει το δράστη σε χαράδρα κοντά στη Μονή ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από αστυνομική δύναμη εκτός Αγίου Όρους, η οποία και κατέφθασε νωρίς το πρωί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων