17/04/2024 17/04/2024 Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα και την Πύλη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ Τζέλης Αθανάσιος και Ευθύμιος Σπύρου του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” την Κυριακή 14 Απριλιου 2024. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν στην πνευματική ομιλία του π. Γερβασίου Σιμωνοπετρίτου ο οποίος με γλαφυρό τρόπο καθήλωσε τους...
17 Απριλίου, 2024 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 15:55

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων παρευρέθηκε σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων παρευρέθηκε σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις

Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα και την Πύλη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ Τζέλης Αθανάσιος και Ευθύμιος Σπύρου του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” την Κυριακή 14 Απριλιου 2024.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν στην πνευματική ομιλία του π. Γερβασίου Σιμωνοπετρίτου ο οποίος με γλαφυρό τρόπο καθήλωσε τους πιστούς και τους έδωσε πλούσια πνευματική τροφή, και στη βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του καθηγητη κ. Κώστα Κουδούνα στην Πύλη με τίτλο “Η Ιερά Σινδόνη και η Αγία Οικία της Θεοτόκου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων