04/02/2024 04/02/2024 Με αφορμή τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ.Καλαντζής προέβη σε σχετική δήλωση. “Η προσβολή που εκδηλώθηκε σήμερα με τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου πλήττει όχι μόνο τη θρησκευτική ελευθερία αλλά και την ελευθερία του λόγου. Αυτοί οι βανδαλισμοί αποτελούν, επίσης, βαθύ τραύμα για την Λάρισα...
04 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2024 - 18:01

Το Υπουργείο Παιδείας για τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης – “Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως καταδικαστέες”

Διαδώστε:
Το Υπουργείο Παιδείας για τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης – “Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως καταδικαστέες”

Με αφορμή τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ.Καλαντζής προέβη σε σχετική δήλωση.

“Η προσβολή που εκδηλώθηκε σήμερα με τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου πλήττει όχι μόνο τη θρησκευτική ελευθερία αλλά και την ελευθερία του λόγου. Αυτοί οι βανδαλισμοί αποτελούν, επίσης, βαθύ τραύμα για την Λάρισα και τους Λαρισαίους, καθώς ο Άγιος Αχίλλειος είναι ο πολιούχος και προστάτης της πόλης, αλλά και για ολόκληρη την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας. Τέτοιες πράξεις, απολύτως καταδικαστέες, υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμα μιας Δημοκρατίας να διαλέγεται με όλους μέσα σε κλίμα σεβασμού, είπε.

Διαβάστε σχετικά:

Βανδαλισμοί στον πολιούχο της Λάρισας – Μητροπολίτης Ιερώνυμος: «Ο Θεός να τους συγχωρέσει, δεν φοβόμαστε» (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων