04/05/2020 04/05/2020 Τεχνικό συνεργείο του Δήμου Αργυρούπολης- Ελληνικού προχώρησε στην επανατοποθέτηση του σταυρού στην Αγία Ειρήνη στους πρόποδες του Υμηττού, το οποίο προσφάτως βεβηλώθηκε από αγνώστους. Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στο Facebook: “Όπως είχα δεσμευτεί τεχνικό μας συνεργείο τοποθέτησε ξανά τον σταυρό στην Αγία Ειρήνη που πρόσφατα κάποιοι βεβήλωσαν και έσπασαν . Ουδείς έχει...
04 Μαΐου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 14:04

Τοποθετήθηκε ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη

Διαδώστε:
Τοποθετήθηκε ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη

Τεχνικό συνεργείο του Δήμου Αργυρούπολης- Ελληνικού προχώρησε στην επανατοποθέτηση του σταυρού στην Αγία Ειρήνη στους πρόποδες του Υμηττού, το οποίο προσφάτως βεβηλώθηκε από αγνώστους.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στο Facebook:

“Όπως είχα δεσμευτεί τεχνικό μας συνεργείο τοποθέτησε ξανά τον σταυρό στην Αγία Ειρήνη που πρόσφατα κάποιοι βεβήλωσαν και έσπασαν . Ουδείς έχει το δικαίωμα να βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια του τόπου μας.
Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους στο τεχνικό συνεργείο αλλά και τους συνεργάτες μου Αντιδήμαρχο Thodoris Chaftis, Τσομώκος Γιώργος και Αναστασία Στολίγκα για την πολύτιμη βοήθειά τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων