13/09/2020 13/09/2020 Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του Καστελόριζου σε μια επίσκεψη με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας. Η κ. Σακελλαροπούλου ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Ρόδο και από εκεί συνέχισε το ταξίδι της με σινούκ. Το ταξίδι ήταν ήσυχο και δεν επιβεβαιώθηκαν...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:43

Τουρκικά μαχητικά πετούσαν σε απόσταση απο την Πρόεδρο – Δεν παραβίασαν το FIR

Διαδώστε:
Τουρκικά μαχητικά πετούσαν σε απόσταση απο την Πρόεδρο – Δεν παραβίασαν το FIR

Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του Καστελόριζου σε μια επίσκεψη με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Ρόδο και από εκεί συνέχισε το ταξίδι της με σινούκ. Το ταξίδι ήταν ήσυχο και δεν επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες ότι μπορεί να υπάρξει παρενόχληση από την πλευρά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ κατά τη μετάβαση της κ. Σακελλαροπούλου στο νησί δεν υπήρξαν προβλήματα. Κάποια τουρκικά μαχητικά πετούσαν σε απόσταση και -χωρίς να παραβιάζουν το FIR Αθηνών, ενώ στον αέρα για παν ενδεχόμενο πετούσαν ελληνικά μαχητικά.

Δύο είναι οι συμβολικά ενδιαφέρουσες στιγμές, η Πρόεδρος θα ανέβει σε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού ενώ στη συνέχεια με ελικόπτερο θα πάει στο νησάκι της Ρω για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της «Κυράς της Ρω».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων