15/11/2023 15/11/2023 Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, από την πορεία των συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, τις οποίες χαρακτήρισε «αρκετά θετικές». Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος υπουργός απάντησε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Σε αντάλλαγμα, θα πάμε στην Ελλάδα αργότερα. Μετά την επίσκεψη του Προέδρου μας, θα υπάρξει η δεύτερη...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 19:20

Τούρκος υπουργός Άμυνας: «Αρκετά θετικές» οι συνομιλίες με την Ελλάδα

Διαδώστε:
Τούρκος υπουργός Άμυνας: «Αρκετά θετικές» οι συνομιλίες με την Ελλάδα

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, από την πορεία των συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, τις οποίες χαρακτήρισε «αρκετά θετικές».

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος υπουργός απάντησε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Σε αντάλλαγμα, θα πάμε στην Ελλάδα αργότερα. Μετά την επίσκεψη του Προέδρου μας, θα υπάρξει η δεύτερη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ). Θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε μαζί τους».

Ο Γιασάρ Γκιουλέρ δήλωσε ότι η ελληνική πλευρά θα καθορίσει την ημερομηνία της νέας συνάντησης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Γ. Μανδαλίδη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων