09/11/2020 09/11/2020 Στην άμεση πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών, που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας, προχωράει το υπουργείο Υγείας, μετά από τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή. Ειδικότερα, εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 9:19

Τριακόσιοι μόνιμοι γιατροί σε ΜΕΘ από σήμερα

Διαδώστε:
Τριακόσιοι μόνιμοι γιατροί σε ΜΕΘ από σήμερα

Στην άμεση πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών, που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας, προχωράει το υπουργείο Υγείας, μετά από τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή.

Ειδικότερα, εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

«Από σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τόσο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού όσο και οι επιλαχόντες, μπορούν να προσέρχονται στα Νοσοκομεία και να αναλαμβάνουν υπηρεσίαΔηλώσεις και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, δημιουργούν σύγχυση στους γιατρούς μας, και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη», καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων