28/02/2024 28/02/2024 Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Το πρωί, στις 10:00 π.μ. οι καμπάνες στις εκκλησίες της χώρας χτύπησαν πένθιμα 57 φορές, ως ένδειξη μνήμης και σεβασμού για τους 57 συνανθρώπους μας. Το μεσημέρι στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, τελέστηκε το...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 15:24

Τρισάγιο στα Τέμπη – «Λύγισε» ο ιερέας διαβάζοντας τα ονόματα των θυμάτων

Διαδώστε:
Τρισάγιο στα Τέμπη – «Λύγισε» ο ιερέας διαβάζοντας τα ονόματα των θυμάτων

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Το πρωί, στις 10:00 π.μ. οι καμπάνες στις εκκλησίες της χώρας χτύπησαν πένθιμα 57 φορές, ως ένδειξη μνήμης και σεβασμού για τους 57 συνανθρώπους μας.

Το μεσημέρι στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, τελέστηκε το Τρισάγιο των 57 θυμάτων. Συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στον τόπο του δυστυχήματος για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας. Με τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας, ο ιερέας διάβασε τα ονόματα των θυμάτων, κατά τη διάρκεια του Tρισάγιου.

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά καθώς κανείς δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το πρωτοφανές για την χώρα δυστύχημα για το οποίο ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων