21/10/2019 21/10/2019 Σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2019, ημέρα μνήμης της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, ημέρα κατά την οποία εόρταζε τα ονομαστήριά του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κυρός Χριστόδουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεώνκ. Αγάπιο, τον Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο και Κληρικούς εκ των...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 17:18

Τρισάγιον στην Κόρινθο υπέρ του Μακαριστού Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Τρισάγιον στην Κόρινθο υπέρ του Μακαριστού Χριστοδούλου

Σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2019, ημέρα μνήμης της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, ημέρα κατά την οποία εόρταζε τα ονομαστήριά του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κυρός Χριστόδουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεώνκ. Αγάπιο, τον Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο και Κληρικούς εκ των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως ετέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου πνευματικού του πατρός, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κυρού Χριστοδούλου του Παρασκευαΐδου, εις το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής. Είθε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του μακαριστού μεγάλου Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου «εν τη χώρα των ζώντων και εν τη γη των πραέων».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων