14/02/2023 14/02/2023 Πλέον θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Ισραηλινό ομόλογό του. Ο κ. Τσαβούσογλου τόνισε ότι η Άγκυρα κάνει βήματα για την εξομάλυνση των σχέσεων με χώρες της περιοχής και κυρίως το Ισραήλ Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 13:58

Τσαβούσογλου: Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη στον σεισμό θα ανοίξει νέα σελίδα με την Ελλάδα

Διαδώστε:
Τσαβούσογλου: Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη στον σεισμό θα ανοίξει νέα σελίδα με την Ελλάδα

Πλέον θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Ισραηλινό ομόλογό του.

Ο κ. Τσαβούσογλου τόνισε ότι η Άγκυρα κάνει βήματα για την εξομάλυνση των σχέσεων με χώρες της περιοχής και κυρίως το Ισραήλ

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στις σεισμόπληκτες περιοχές και τον εναγκαλισμό τους, υπογράμμισε ότι «η αλληλεγγύη μας κατά τη διάρκεια του σεισμού ελπίζω να γίνει αφορμή για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με την Ελλάδα Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη στον σεισμό θα ανοίξει νέα σελίδα με την Ελλάδα».

Φωτογραφία: Υπουργείο Εξωτερικών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων