07/05/2023 07/05/2023 Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk μία μόλις εβδομάδα πριν τις τουρκικές εκλογές και αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα της Ελλάδας εφόσον δεν επιλυθεί το πρόβλημα με την Ελλάδα μπορεί να ξεσπάσει ένταση ανά πάσα στιγμή, τόνισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δίνοντας συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει εκστρατεία κατά...
07 Μαΐου, 2023 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2023 - 18:30

Τσαβούσογλου: Πιθανή ένταση με την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή

Διαδώστε:
Τσαβούσογλου: Πιθανή ένταση με την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk μία μόλις εβδομάδα πριν τις τουρκικές εκλογές και αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα της Ελλάδας εφόσον δεν επιλυθεί το πρόβλημα με την Ελλάδα μπορεί να ξεσπάσει ένταση ανά πάσα στιγμή, τόνισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δίνοντας συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει εκστρατεία κατά της Τουρκίας (σ.σ. από την Ελλάδα) και αυτό ίσως να οφείλεται στους σεισμούς.

Αναφερόμενος στις τουρκικές εκλογές είπε ότι «πάντα θα υπάρχουν συναισθηματικές προσεγγίσεις σε ατμόσφαιρα εκλογών, αλλά αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα τους πρώτους μήνες, αλλά όταν πλησιάζει το τέλος, όταν αυτό αξιολογείται με την λογική, αυξάνεται η στήριξη στον κ. Ερντογάν για την πατρίδα και το έθνος μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων