18/02/2020 18/02/2020 Στο όραμά του για την μεταμνημονιακή Ελλάδα που “είναι ταυτόσημο με το όραμα για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη”, αλλά και στις σχέσεις με την εκκλησία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της διαδικτυακής πλατφόρμας i syriza. Αναφερόμενος στη σχέση με την Εκκλησία είπε ότι ενώ έγινε ένα σημαντικό βήμα...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 9:25

Τσίπρας: Ποιοι ακύρωσαν τη συμφωνία με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Τσίπρας: Ποιοι ακύρωσαν τη συμφωνία με την Εκκλησία

Στο όραμά του για την μεταμνημονιακή Ελλάδα που “είναι ταυτόσημο με το όραμα για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη”, αλλά και στις σχέσεις με την εκκλησία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της διαδικτυακής πλατφόρμας i syriza.

Αναφερόμενος στη σχέση με την Εκκλησία είπε ότι ενώ έγινε ένα σημαντικό βήμα με την επίτευξη αρχικής συμφωνίας, κάποιοι που είναι η “δεξιά του Κυρίου” επικράτησαν και την ακύρωσαν.

Στην παρατήρηση ότι δεν πήγε συγκρουσιακά σε αυτό το θέμα είπε ότι η κυβέρνηση ήταν σε σύγκρουση με τις συντηρητικές δυνάμεις της ΕΕ με το εσωτερικό μέτωπο δεν ήταν εύκολο να ανοίξει σύγκρουση και με την Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων