22/01/2022 22/01/2022 Mετά τη σύλληψη του 37χρονου ιερέα του Αγίου Δημητρίου των Όπλων, που κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία και την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το γεγονός, που τον θέτει σε αργία, ο Ιερός Ναός βανδαλίστηκε χθες το βράδυ από αγνώστους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις αρρωστημένες πράξεις του κληρικού....
22 Ιανουαρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 14:55

Βανδάλισαν τον Άγιο Δημήτριο των Όπλων μετά τις αποκαλύψεις – Αποκλειστικές ΦΩΤΟ

Διαδώστε:
Βανδάλισαν τον Άγιο Δημήτριο των Όπλων μετά τις αποκαλύψεις – Αποκλειστικές ΦΩΤΟ

Mετά τη σύλληψη του 37χρονου ιερέα του Αγίου Δημητρίου των Όπλων, που κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία και την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το γεγονός, που τον θέτει σε αργία, ο Ιερός Ναός βανδαλίστηκε χθες το βράδυ από αγνώστους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις αρρωστημένες πράξεις του κληρικού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έριξαν μπογιές στην είσοδο της εκκλησίας. Ωστόσο από νωρίς το πρωί τα συνθήματα και μέρος από τις μπογιές που έριξαν καθαρίστηκαν. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την τωρινή κατάσταση του ναού μετά τον μερικό καθαρισμό του.

Την ίδια ώρα μία ανήλικη κοπέλα υποστήριξε πως ο συλληφθείς την είχε προσεγγίσει το 2020, ζητώντας να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», της είχε προσφέρει 50 ευρώ, προκειμένου να έχει μία ώρα από τη ζωή της, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Φωτογραφίες: Σβετλάνα Λεβίτσκι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων