14/09/2020 14/09/2020 Μήνυμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ανήρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ΜΙλιάδος Βαρβιτσιώτης. «Σήμερα Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας από το τουρκικό κράτος, τιμούμε όσους έχασαν τη ζωή τους ή έφυγαν πρόσφυγες από τις πατρίδες τους. Δεν ξεχνούμε! Σήμερα, ενωμένοι απέναντι στις προκλήσεις, κρατάμε ζωντανή...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2020 - 12:40

Βαρβιτσιώτης: “Οι μνήμες δεν ξεριζώνονται”

Διαδώστε:
Βαρβιτσιώτης: “Οι μνήμες δεν ξεριζώνονται”

Μήνυμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ανήρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ΜΙλιάδος Βαρβιτσιώτης.

«Σήμερα Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας από το τουρκικό κράτος, τιμούμε όσους έχασαν τη ζωή τους ή έφυγαν πρόσφυγες από τις πατρίδες τους. Δεν ξεχνούμε! Σήμερα, ενωμένοι απέναντι στις προκλήσεις, κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους. Γιατί οι μνήμες δεν ξεριζώνονται» αναφέρει στο μήνυμά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων