01/03/2021 01/03/2021 Συλλυπητήριο μήνυμα  για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Όπως σημειώνει ο κ. Βεργίδης ο μακαριστός υπήρξε “ένας δυναμικός και βαθυστόχαστος Μητροπολίτης, με τον οποίο πάντα είχαμε αγαστή και στενή συνεργασία για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας”. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:  «Με βαθειά συγκίνηση...
01 Μαρτίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 15:21

Βεργίδης: “Ήταν ένας δυναμικός και βαθυστόχαστος Μητροπολίτης”

Διαδώστε:
Βεργίδης: “Ήταν ένας δυναμικός και βαθυστόχαστος Μητροπολίτης”

Συλλυπητήριο μήνυμα  για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Βεργίδης ο μακαριστός υπήρξε “ένας δυναμικός και βαθυστόχαστος Μητροπολίτης, με τον οποίο πάντα είχαμε αγαστή και στενή συνεργασία για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: 

«Με βαθειά συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Ποιμενάρχης με τεράστιο και πολύπλευρο έργο και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσα από το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη του ποιμνίου του.

Με το ξεχωριστό του έργο, θα αποτελεί πάντα ένα παράδειγμα πεφωτισμένου ιεράρχη, κατέχοντας ιδιαίτερη θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του.

Ήταν ένας δυναμικός και βαθυστόχαστος Μητροπολίτης, με τον οποίο πάντα είχαμε αγαστή και στενή συνεργασία για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, τους οικείους του, τους συνεργάτες του, καθώς και στο ποίμνιό του που με απέραντη αγάπη και αφοσίωση διακόνησε επί σειρά ετών.

Αιωνία του η μνήμη».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων