28/10/2020 28/10/2020 Άγνωστοι βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, μια ημέρα πριν από την εθνική επέτειο. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο και έβαψαν με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων. Η βεβήλωση έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου σύμφωνα με...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 17:03

Βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες (BINTEO)

Διαδώστε:
Βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες (BINTEO)

Άγνωστοι βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, μια ημέρα πριν από την εθνική επέτειο. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο και έβαψαν με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.

Η βεβήλωση έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου σύμφωνα με το Lamiareport.gr που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες.  Αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, με εντολή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου έσπευσε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο του Λεωνίδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Lamianow.gr:

Δείτε τις φωτογραφίες του Lamiareport.gr:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων