02/02/2024 02/02/2024 Δύο Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι οποίοι απήχθησαν στις 22 Ιανουαρίου 2024, στο Ισλαμαμπάντ, μεταφέρθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία, υπέστησαν βασανιστήρια με σκοπό να ασπαστούν το Ισλάμ. Αν και οι δράστες συνελήφθησαν και είναι αντιμέτωποι με τη διακιοσύνη, οι δύο Χριστιανοί οι οποίοι απελευθερώθηκαν, εξακολουθούν να κινδυνεύουν καθώς δέχονται απειλές θανάτου. Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα Week που...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 14:19

Βίαιοι εξισλαμισμοί Χριστιανών στο Ισλαμαμπάντ

Διαδώστε:
Βίαιοι εξισλαμισμοί Χριστιανών στο Ισλαμαμπάντ

Δύο Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι οποίοι απήχθησαν στις 22 Ιανουαρίου 2024, στο Ισλαμαμπάντ, μεταφέρθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία, υπέστησαν βασανιστήρια με σκοπό να ασπαστούν το Ισλάμ. Αν και οι δράστες συνελήφθησαν και είναι αντιμέτωποι με τη διακιοσύνη, οι δύο Χριστιανοί οι οποίοι απελευθερώθηκαν, εξακολουθούν να κινδυνεύουν καθώς δέχονται απειλές θανάτου.

Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα Week που επικαλείται ως πηγή το LiCAS.news. Το περιστατικό προκάλεσε φόβο στην τοπική χριστιανική κοινότητα, αναγκάζοντας τους δύο Χριστιανούς να κρυφτούν έως ότου αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο κ. Nasir Saeed, διευθυντής του Κέντρου Νομικής Βοήθειας και Διακανονισμού (CLAAS-UK), εξέφρασε την ανησυχία του, τονίζοντας την ανάγκη για πλήρη έρευνα γύρω από το περιστατικό, ενώ ανέφερε ότι οι βίαιοι εξισλαμισμοί λαμβάνουν μεγάλη διασταση στο Πακιστάν.

Το περιστατικό υπογραμμίζει την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και την πρόληψη τέτοιων φρικαλεοτήτων στο Πακιστάν, σύμφωνα με τον κ. Nasir Saeed, ο οποίος ζήτησε αυτή η υπόθεση να αποτελέσει καταλύτη για νομοθετικές αλλαγές.dmitza.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων