09/09/2022 09/09/2022 Θλίψη σε όλους του Βρετανούς σκόρπισε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ η χώρα γυρίζει σελίδα μετά τα 70 χρόνια βασιλείας της. Στην Αθήνα, από το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022 πολίτες, Βρετανοί και μη αφήνουν λουλούδια και σημειώματα αγάπης στη μνήμη της αγαπημένης τους βασίλισσας Ελισάβετ. Επίσης, έξω από τη βρετανική πρεσβεία και...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 18:38

Βιβλίο συλλυπητηρίων στην Αγγλικανική Εκκλησία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Διαδώστε:
Βιβλίο συλλυπητηρίων στην Αγγλικανική Εκκλησία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Θλίψη σε όλους του Βρετανούς σκόρπισε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ η χώρα γυρίζει σελίδα μετά τα 70 χρόνια βασιλείας της.

Στην Αθήνα, από το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022 πολίτες, Βρετανοί και μη αφήνουν λουλούδια και σημειώματα αγάπης στη μνήμη της αγαπημένης τους βασίλισσας Ελισάβετ. Επίσης, έξω από τη βρετανική πρεσβεία και την οικία του Άγγλου Πρέσβη, στην οδό Πλουτάρχου, η βρετανική σημαία κυματίζει μεσίστια.

Επίσης, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην οδό Φιλελλήνων, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων. Από το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου πολλοί Βρετανοί τουρίστες περνούν για να γράψουν δυο λόγια για την αγαπημένη του βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης:
Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί ήταν και αρχηγός της Εκκλησίας της Αγγλίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων