04/07/2020 04/07/2020 Μία πολύ σημαντική ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί στην Τουρκία κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά λαθρεμπόρων στην πόλη Τοκάτ. Πρόκειται για Βίβλο 1.000 ετών με εικόνες του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και Χριστιανικά σύμβολα πάνω σε φύλλα χρυσού καθώς και κείμενο γραμμένο στην αρχαία Ασσυριακή γλώσσα. Οι ερευνητές ελπίζουν ότι η Βίβλος θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τον...
04 Ιουλίου, 2020 - 12:30

Βίβλος 1.000 ετών στα χέρια των Τουρκικών αρχών

Διαδώστε:
Βίβλος 1.000 ετών στα χέρια των Τουρκικών αρχών

Μία πολύ σημαντική ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί στην Τουρκία κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά λαθρεμπόρων στην πόλη Τοκάτ.

Πρόκειται για Βίβλο 1.000 ετών με εικόνες του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και Χριστιανικά σύμβολα πάνω σε φύλλα χρυσού καθώς και κείμενο γραμμένο στην αρχαία Ασσυριακή γλώσσα. Οι ερευνητές ελπίζουν ότι η Βίβλος θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο ο Χριστιανισμός έχει αναπτυχθεί τη συγκεκριμένη εποχή, ωστόσο καμία έρευνα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Μαζί με την πολύτιμη βίβλο η τουρκική αστυνομία κατά την επιχείρηση εντόπισε εξίσου πολύτιμες συλλογές κοσμημάτων και νομισμάτων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων