14/06/2021 14/06/2021 Του Βασίλη Χάδου Την διαβεβαίωση πως η Ελληνική Πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθωνικής Πολιτείας εξήγγειλε από το Πρωτάτο όπου βρέθηκε σήμερα για την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης. Ο κ. Βλάσης ανακοίνωσε επίσης ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Αθωνικής Πολιτείας εξαιτίας των έκτακτων...
14 Ιουνίου, 2021 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 13:22

Βλάσης: Η Πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθωνικής Πολιτείας

Διαδώστε:
Βλάσης: Η Πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθωνικής Πολιτείας

Του Βασίλη Χάδου

Την διαβεβαίωση πως η Ελληνική Πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθωνικής Πολιτείας εξήγγειλε από το Πρωτάτο όπου βρέθηκε σήμερα για την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ανακοίνωσε επίσης ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Αθωνικής Πολιτείας εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που έχουν επέλθει λόγω της πανδημίας.

Ακολούθησε αντιφώνηση από τον Γέροντα Νικόδημο Λαυρεώτη ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την αρωγή της Ελληνικής Πολιτείας στην αποκατάσταση των έργων και αναφέρθηκε στη βοήθεια και συνεργασία από τη πρώτη στιγμή για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων