16/08/2022 17/08/2022 Μια έκπληξη περίμενε τους πιστούς του Ιερού Ναού Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας στη Θεία Λειτουργία της περασμένης Κυριακής, παραμονές της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το παρών έδωσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έκανε πράξη την υπόσχεση της να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου το 2018, στην...
16 Αυγούστου, 2022 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 5:21

Βούλα Παπαχρήστου: Παρέδωσε το μετάλλιο στην Παναγία Ιεροσολυμίτισσα

Διαδώστε:
Βούλα Παπαχρήστου: Παρέδωσε το μετάλλιο στην Παναγία Ιεροσολυμίτισσα

Μια έκπληξη περίμενε τους πιστούς του Ιερού Ναού Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας στη Θεία Λειτουργία της περασμένης Κυριακής, παραμονές της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το παρών έδωσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έκανε πράξη την υπόσχεση της να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου το 2018, στην εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας που βρίσκεται στο Ναό.

Με τα καλύτερα λόγια για την κίνηση της μίλησε ο πάτερ Γεράσιμος που την καλωσόρισε και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μαζί με την Βούλα Παπαχρήστου άφησαν το χρυσό μετάλλιο στην εικόνα της Παναγίας.

«Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχτούμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια, κυρία Βούλα Παπαχρήστου, η οποία το 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τη βοήθεια της Παναγίας», ανέφερε ο πάτερ Γεράσιμος, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την ξαφνική απόφαση να ταξιδέψει μέσα στη νύχτα από την Αθήνα για την Δράμα και το πρωί να εκκλησιαστεί στον εν λόγω ναό ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιήσει το τάμα της παραδίδοντας το χρυσό μετάλλιό της. Κλείνοντας, ο πάτερ Γεράσιμος την ευχαρίστησε και της ευχήθηκε να είναι πάντα άξια και στον αθλητισμό και στην οικογένειά της.

Η Βούλα Παπαχρήστου, με τη σειρά της είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αφήνω εδώ, στον Ιερό Ναό Αγίου Χρισοστόμου Δράμας το μετάλλιο αυτό. Μετά και από προσωπική επαφή που έχουμε όλη οικογένειά μας με τον πάτερ Γεράσιμο είχα πει ότι θέλω να αφήσω αυτό το μετάλλιο στον ιερό ναό του πάτερ, στην Παναγία. Είναι βαθιά συγκίνηση για εμένα γιατί με πίστη και με όλη την ευλογία Της τα κατάφερα».

(Βίντεο: STAR Βορείου Ελλάδος)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων