02/01/2024 02/01/2024 Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Βουλγαρία και ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου είναι και Έλληνες, σύμφωνα με πληροφορίες. Δέκα είναι οι τραυματίες εκ των οποίων οι οκτώ Έλληνες και οι δύο από τη Ρουμανία. Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην περιοχή Μπόροβο, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα ρουμάνικο λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο οδηγό, συγκρούστηκε...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 19:47

Βουλγαρία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό – 8 Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό – 8 Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες

Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Βουλγαρία και ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου είναι και Έλληνες, σύμφωνα με πληροφορίες. Δέκα είναι οι τραυματίες εκ των οποίων οι οκτώ Έλληνες και οι δύο από τη Ρουμανία.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην περιοχή Μπόροβο, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα ρουμάνικο λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο οδηγό, συγκρούστηκε με τουρκικό φορτηγό, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση, το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος άνδρας. Μετά το τροχαίο, το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και ομάδες έκτακτης ανάγκης.

Συνολικά 10 από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου τραυματίστηκαν- ανάμεσά τους ο 36χρονος οδηγός- και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Ρούσε, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, σύμφωνα με την ertnews. Σε άλλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους 10 τραυματίες, οι οχτώ είναι Έλληνες και οι άλλοι δύο Ρουμάνοι, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Πρόκειται για έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες, από 18 έως 63 ετών.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών, δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία των Ελλήνων πολιτών που ήταν στο τουριστικό ρουμανικό λεωφορείο. Από τους οκτώ οι επτά μετά από τη μετάβαση τους σε νοσοκομείο αναχώρησαν ενώ παρέμεινε εκεί μια γυναίκα για περαιτέρω εξετάσεις. Σημειώνεται ότι η ελληνική πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους.

 

Πηγές: ΕΡΤ, Δημόσια Βουλγαρική Τηλεόραση

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων