23/10/2023 23/10/2023 Στις 13 Οκτωβρίου η ΔΙΑΚΟΝΙΑ βραβεύθηκε ως ο φορέας με «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» για το 2023, από την εταιρεία Skywalker στην εκδήλωση που οργανώθηκε στα πλαίσια του 6ου Voluntary Action. Σύμφωνα με την Διευθύντρια Κοινοτήτων και Συμπερίληψης του Skywalker.gr η ΔΙΑΚΟΝΙΑ διακρίθηκε για τη συστήματα υποστήριξης των εθελοντών της τα οποία έχει αναπτύξει και ως...
23 Οκτωβρίου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 20:19

Βράβευση ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού

Διαδώστε:
Βράβευση ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού

Στις 13 Οκτωβρίου η ΔΙΑΚΟΝΙΑ βραβεύθηκε ως ο φορέας με «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» για το 2023, από την εταιρεία Skywalker στην εκδήλωση που οργανώθηκε στα πλαίσια του 6ου Voluntary Action.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια Κοινοτήτων και Συμπερίληψης του Skywalker.gr η ΔΙΑΚΟΝΙΑ διακρίθηκε για τη συστήματα υποστήριξης των εθελοντών της τα οποία έχει αναπτύξει και ως αποτέλεσμα έχουν την αδιάλειπτη προσφορά τους επί 20 συναπτά έτη στο πλευρό των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη Υπεύθυνα και με Ασφάλεια.

“Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά το SkyWalker – Εργασία στην Ελλάδα και ως ΔΙΑΚΟΝΙΑ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στους δύο βασικούς άξονες του έργου. Πρώτον την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για τις αξίες του εθελοντισμού και δεύτερον την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη με τους εκπαιδευμένους εθελοντές μας”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων