10/02/2023 10/02/2023 Αχτίδα φωτός μέσα στη ζοφερή εικόνα της Τουρκίας τα τελευταία 24ωρα χάρισε η είδηση της διάσωσης βρέφους μόλις δέκα ημερών, που μαζί με την μητέρα του ήταν θαμμένο κάτω από τα συντρίμμια από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.   90. saat mucizesi! 10 günlük Yağız bebek herkesi ağlattı. #deprem #mucize #yagizbebek https://t.co/b6qOIAfjgN pic.twitter.com/BKtFqInTNi — Patronlar...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 11:15

Βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 90 ώρες: Το θαύμα της ζωής στα συντρίμμια του σεισμού  

Διαδώστε:
Βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 90 ώρες: Το θαύμα της ζωής στα συντρίμμια του σεισμού  

Αχτίδα φωτός μέσα στη ζοφερή εικόνα της Τουρκίας τα τελευταία 24ωρα χάρισε η είδηση της διάσωσης βρέφους μόλις δέκα ημερών, που μαζί με την μητέρα του ήταν θαμμένο κάτω από τα συντρίμμια από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

 

Ενώ οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες ώρα με την ώρα λιγοστεύουν, η ιστορία της Γιαγκίζ Ουλάς, του νεογέννητου κοριτσιού στην επαρχία Χατάι, μοιάζει σαν θαύμα.

Τόσο η μητέρα όσο και η μικρή έμειναν θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να βγουν ζωντανές.

 

Η είδηση της διάσωσης έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους διασώστες που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων