22/02/2024 22/02/2024 Τάματα από τις εικόνες έκλεψαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στους τάφους των Βενιζέλων. Άγνωστοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην εκκλησία αφαιρώντας τιμαλφή από τις εικόνες . «Κάθομαι κάθε βράδυ ως τις 12 αλλά δεν μπορώ να μείνω περισσότερο. Οι έχοντες την αρμοδιότητα να φροντίσουν για την φύλαξη...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:59

Χανιά: Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από εικόνες στον Προφήτη Ηλία στους τάφους των Βενιζέλων

Διαδώστε:
Χανιά: Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από εικόνες στον Προφήτη Ηλία στους τάφους των Βενιζέλων

Τάματα από τις εικόνες έκλεψαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στους τάφους των Βενιζέλων. Άγνωστοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην εκκλησία αφαιρώντας τιμαλφή από τις εικόνες .

«Κάθομαι κάθε βράδυ ως τις 12 αλλά δεν μπορώ να μείνω περισσότερο. Οι έχοντες την αρμοδιότητα να φροντίσουν για την φύλαξη του χώρου γιατί κάθε βράδυ γίνεται χαμός εδώ» τόνισε στο haniotika-nea.gr, ο εφημέριος του ναού.

Οι άγνωστοι επιχείρησαν να ανοίξουν με λοστό αρχικά την κεντρική πόρτα αλλά δεν τα κατάφεραν, στη συνέχεια όμως επιχείρησαν και πέτυχαν τη διάρρηξη της πλαϊνής πόρτας, σπάζοντας ένα από τα φύλλα της.

Πηγή: haniotika-nea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων