19/11/2020 19/11/2020 Για καθαρά για προληπτικούς λόγους εισήχθη στο νοσοκομείο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης. Όπως τόνισε κ. Κονιδάρης ο Μακαριώτατος εισήχθη στο νοσοκομείο πριν λίγο ενώ τόνισε προς όλους από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 10:10

“Καθαρά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος”

Διαδώστε:
“Καθαρά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος”

Για καθαρά για προληπτικούς λόγους εισήχθη στο νοσοκομείο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης.

Όπως τόνισε κ. Κονιδάρης ο Μακαριώτατος εισήχθη στο νοσοκομείο πριν λίγο ενώ τόνισε προς όλους από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε υποβληθεί σε μοριακό τέστ τη Δευτέρα, όπως τόνισε ο κ. Κονιδάρης, τα αποτελέσματα βγήκαν χθες και έτσι οι ιατροί έκριναν για καθαρά προληπτικούς λόγους πως θα πρέπει να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων