15/10/2020 15/10/2020 Ο 49χρονος πατατοπαραγωγός, Λάμπρος Κασιώλας από την ακριτική Βασιλειάδα Καστοριάς, δώρισε 25 τόνους πατάτες στον Δήμο Καστοριάς, στον Δήμο Άργους Ορεστικού, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και σε άλλους φορείς, για να μοιραστούν σε άπορους και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο κ. Κασιώλας, λέει ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που του υπαγορεύει η...
15 Οκτωβρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2020 - 19:43

Χάρισε σε απόρους 25 τόνους πατάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Χάρισε σε απόρους 25 τόνους πατάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 49χρονος πατατοπαραγωγός, Λάμπρος Κασιώλας από την ακριτική Βασιλειάδα Καστοριάς, δώρισε 25 τόνους πατάτες στον Δήμο Καστοριάς, στον Δήμο Άργους Ορεστικού, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και σε άλλους φορείς, για να μοιραστούν σε άπορους και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Κασιώλας, λέει ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που του υπαγορεύει η καρδιά του και στέλνει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων