17/05/2023 17/05/2023 Υψηλό πυρετό, μάλλον λόγω λοίμωξης, παρουσίασε ο Παντελής Κοκαβέσης, ο συνεργάτης του νέου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη που νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προσκομίζουν έκθεση από το Ωνάσειο νοσοκομείο, όπου αναφέρεται ότι πριν έναν χρόνο είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Την Τρίτη λόγω πυρετού, μεταφέρθηκε από την Καρδιολογική Κλινική του αλβανικού νοσοκομείου, στην πτέρυγα Λοιμωδών σημαίνοντας «συναγερμό» στους συγγενείς...
17 Μαΐου, 2023 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 13:33

Χειμάρρα: Αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας θα καταθέσει ο Παντελής Κοκαβέσης

Διαδώστε:
Χειμάρρα: Αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας θα καταθέσει ο Παντελής Κοκαβέσης

Υψηλό πυρετό, μάλλον λόγω λοίμωξης, παρουσίασε ο Παντελής Κοκαβέσης, ο συνεργάτης του νέου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη που νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προσκομίζουν έκθεση από το Ωνάσειο νοσοκομείο, όπου αναφέρεται ότι πριν έναν χρόνο είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Την Τρίτη λόγω πυρετού, μεταφέρθηκε από την Καρδιολογική Κλινική του αλβανικού νοσοκομείου, στην πτέρυγα Λοιμωδών σημαίνοντας «συναγερμό» στους συγγενείς του αλλά και στην ελληνική Πρεσβεία των Τιράνων.

Διαβάστε ακόμη: «Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία»: Δήλωση Μπελέρη μετά τη νίκη του – Συγχαρητήρια από Πύρρο Δήμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: skai.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων