31/05/2020 31/05/2020 Σήμερα, 31 Μαΐου 2020, στην Πολωνία αίρεται ο περιορισμένος αριθμός των πιστών εντός των Ιερών Ναών. Τα μέτρα που είχαν επιβληθεί για την προστασία των πολιτών της Πολωνίας από την πανδημία του κορωνοϊού έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ακυρώνονται. Συγκεκριμένα η υποχρεωτική χρήση μάσκας δεν ισχύει από χτές, Σάββατο 30 Μαΐου, στους χώρους που μπορεί...
31 Μαΐου, 2020 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 19:17

Χωρίς περιορισμό οι πιστοί στην Πολωνία

Διαδώστε:
Χωρίς περιορισμό οι πιστοί στην Πολωνία

Σήμερα, 31 Μαΐου 2020, στην Πολωνία αίρεται ο περιορισμένος αριθμός των πιστών εντός των Ιερών Ναών. Τα μέτρα που είχαν επιβληθεί για την προστασία των πολιτών της Πολωνίας από την πανδημία του κορωνοϊού έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ακυρώνονται. Συγκεκριμένα η υποχρεωτική χρήση μάσκας δεν ισχύει από χτές, Σάββατο 30 Μαΐου, στους χώρους που μπορεί να τηρηθεί η προβλεπόμενη απόσταση των 2 μέτρων. Ακόμα δεν υπάρχει πια περιορισμός στον αριθμό των πιστών που μπορούν να παρίστανται σε Θεία Λειτουργία σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Ματέους Μοραβιέτσκι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων