06/10/2021 06/10/2021 Χωρίς περιορισμούς ακόμη και στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να κινούνται οι πολίτες στο εξής, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν μόλις πριν από λίγο, από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, τα μέτρα θα ισχύουν για 15...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 15:31

Χωρίς περιορισμούς οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

Διαδώστε:
Χωρίς περιορισμούς οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

Χωρίς περιορισμούς ακόμη και στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να κινούνται οι πολίτες στο εξής, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν μόλις πριν από λίγο, από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, τα μέτρα θα ισχύουν για 15 ημέρες. Εντός 15 ημερών θα επανεξεταστούν και θα απλοποιηθούν στο σύνολό τους, ώστε να είναι πλήρως κατανοητά.

Οι κόκκινες περιοχές θα επισημαίνονται στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, με στόχο να ενημερώνονται οι πολίτες, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ξεχνούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως είναι η μάσκα και οι αποστάσεις.

Επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα στους εμβολιασμένους, όσον αφορά τους κλειστούς χώρους διασκέδασης, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν όπως έκαναν και προ κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, στο εξής επιτρέπονται σε εστιατόρια, μπαρ και λοιπούς χώρους να έχουν μουσική και στους  θαμώνες να είναι όρθιοι.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων