14/01/2020 14/01/2020 Η Δήμαρχος Λευκονοίκου συγχαίρει τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Αθανασίου, όπως και τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου Λάρνακας του Προσφυγικού Σωματείου “Το Λευκόνοικο” για την εξαίρετη χριστουγενιάτικη γιορτή που ετοίμασαν για τα παιδιά του Δήμου. Συνολικά πήραν δώρα, τα οποία επιχορηγεί ο Δήμος, 85 παιδάκια τα οποία απόλαυσαν τον ταχυδακτυλουργό αλλά και τον Άγιο Βασίλη που...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 10:26

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Λευκόνοικο

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Λευκόνοικο

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου συγχαίρει τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Αθανασίου, όπως και τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου Λάρνακας του Προσφυγικού Σωματείου “Το Λευκόνοικο” για την εξαίρετη χριστουγενιάτικη γιορτή που ετοίμασαν για τα παιδιά του Δήμου. Συνολικά πήραν δώρα, τα οποία επιχορηγεί ο Δήμος, 85 παιδάκια τα οποία απόλαυσαν τον ταχυδακτυλουργό αλλά και τον Άγιο Βασίλη που πέρασε μια όμορφη δοκιμασία, αφού έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το Λευκόνοικο.


Ταυτόχρονα, συγχαίρει και τους Προέδρους και τα μέλη του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο», σε Λεμεσό και Λευκωσία, για τις επιτυχείς παιδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους.
Τέτοιες εκδηλώσεις συντηρούν τη μνήμη, ενώνουν τους ανθρώπους και μεταλαμπαδεύουν στη νέα γενιά την αγάπη για τη σκλαβωμένη γη μας στην οποία πρέπει να επιστρέψουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων