06/02/2023 06/02/2023 «Λυπούμαστε βαθύτατα για τις απώλειες ζωών και τις ζημιές μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη γείτονος χώρα. «Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες και τα σωστικά συνεργεία που...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:45

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Τουρκία

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Τουρκία

«Λυπούμαστε βαθύτατα για τις απώλειες ζωών και τις ζημιές μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη γείτονος χώρα.

«Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες και τα σωστικά συνεργεία που αγωνίζονται να σώσουν ζωές. Η Ελλάδα έχει κινητοποιήσει τους πόρους της και είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια», προσθέτει.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων