28/01/2021 28/01/2021 Τα αδέλφια του ήρωα Πέτρου Βελούση, απόφοιτου του Γυμνασίου Λευκονοίκου Κύπρου, Χάρης Βελούσης και Άννα Βελούση-Σπιθουράκη, που ζουν στην Αθήνα, προσέφεραν μια υποτροφία στη μνήμη του μ. Πέτρου. Η υποτροφία ύψους 1.000 ευρώ αποφασίστηκε να δοθεί στον φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Παν. Κύπρου, Μάριο Ρούσο, εγγονό του Δήμου και Παναγιώτας Σεκκέ από το Λευκόνοικο,...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 10:18

Υποτροφία στη μνήμη του ήρωα Πέτρου Βελούση από το Λευκόνοικο

Διαδώστε:
Υποτροφία στη μνήμη του ήρωα Πέτρου Βελούση από το Λευκόνοικο

Τα αδέλφια του ήρωα Πέτρου Βελούση, απόφοιτου του Γυμνασίου Λευκονοίκου Κύπρου, Χάρης Βελούσης και Άννα Βελούση-Σπιθουράκη, που ζουν στην Αθήνα, προσέφεραν μια υποτροφία στη μνήμη του μ. Πέτρου.

Η υποτροφία ύψους 1.000 ευρώ αποφασίστηκε να δοθεί στον φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Παν. Κύπρου, Μάριο Ρούσο, εγγονό του Δήμου και Παναγιώτας Σεκκέ από το Λευκόνοικο, τον οποίο η Δήμαρχος Λευκονοίκου συγχαίρει και του εύχεται καλές σπουδές.

Την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, ο κ. Πανίκκος Πίττας, ξάδελφος του Χάρη Βελούση και της Άννας Βελούση-Σπιθουράκη, παρέδωσε, παρουσία και της Δημάρχου Λευκονοίκου, το ποσόν της υποτροφίας στον Μάριο Ρούσο. Η υποτροφία δίνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης έξη χρόνων από την κηδεία του Πέτρου Βελούση. Με αυτόν τον τρόπο τιμούν τη μνήμη του οι δύο οικογένειες: η οικογένεια Χάρη και Λίνας Βελούση, μαζί με τα παιδιά τους Αντρέα και Πέτρο Βελούση, και η οικογένεια Δημήτρη και Άννας Σπιθουράκη, μαζί με την κόρη τους Ελένη Σπιθουράκη.

Η Δήμαρχος τους συγχαίρει για την πρωτοβουλία τους και εύχεται να τους έχει ο Θεός καλά και το παράδειγμά τους να βρει μιμητές. «Αιωνία η μνήμη του Πέτρου Βελούση!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων