22/10/2021 24/10/2021 Τέλος στις φήμες για τη μη διεξαγωγή μαθητικών παρελάσεων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου βάζει με διευκρινιστική του ανακοίνωση το Υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021. Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Επίσης, διευκρινίζει ότι...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 1:18

Υπουργείο Εσωτερικών: Κανονικά οι μαθητικές παρελάσεις

Διαδώστε:
Υπουργείο Εσωτερικών: Κανονικά οι μαθητικές παρελάσεις

Τέλος στις φήμες για τη μη διεξαγωγή μαθητικών παρελάσεων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου βάζει με διευκρινιστική του ανακοίνωση το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Επίσης, διευκρινίζει ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά.

Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Για 60 λεπτά η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων