01/03/2022 01/03/2022 Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία δεν έχει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία Της Irina Tresorukova Μόσχα. 1η Μαρτιου. INTERFAX.RU – Η Ουκρανία δεν έχει  ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας. “Μέχρι...
01 Μαρτίου, 2022 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 9:37

Ζελένσκι: Χωρίς επιθυμητό αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις με Ρωσία

Διαδώστε:
Ζελένσκι: Χωρίς επιθυμητό αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις με Ρωσία

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία δεν έχει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία

Της Irina Tresorukova
Μόσχα. 1η Μαρτιου. INTERFAX.RU – Η Ουκρανία δεν έχει  ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας.
“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Η Ρωσία έχει δηλώσει τις θέσεις της, έχουν ηχήσει αντίστιξη από εμάς – προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος. Λάβαμε κάποια σήματα. Όταν η αντιπροσωπεία επιστρέψει στο Κίεβο, Θα αναλύσουμε αυτά που ακούσαμε και μετά θα αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε στον δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων», είπε ο Ζελένσκι.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στις 28 Φεβρουαρίου διήρκεσαν περίπου πέντε ώρες. Ο βοηθός του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Μεντίνσκι είπε ότι τα μέρη συμφώνησαν να συνεχίσουν τη διαδικασία, η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων