19/04/2019 19/04/2019 Doli në qarkullim Revista “Kërkim” Nr. 16. Në të mund të lexoni: • Hierapostullim në gjurmët e Krishtit – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Prof. dr. Anastasi • Fondacioni “Fryma e Dashurisë” dhe misioni i tij – M. Div. Anastasia Pamela Barksdale • Dimensioni etik dhe shpirtëror i arsimit, perspektivë e krishterë...
19 Απριλίου, 2019 - 11:53

Doli në qarkullim Revista “Kërkim” Nr. 16

Διαδώστε:
Doli në qarkullim Revista “Kërkim” Nr. 16

Doli në qarkullim Revista “Kërkim” Nr. 16. Në të mund të lexoni:

• Hierapostullim në gjurmët e Krishtit – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Prof. dr. Anastasi

• Fondacioni “Fryma e Dashurisë” dhe misioni i tij – M. Div. Anastasia Pamela Barksdale

• Dimensioni etik dhe shpirtëror i arsimit, perspektivë e krishterë orthodhokse – Prof. dr. Emanuel Perselis

• Përhapja e vlerave mbarënjerëzore në një mjedis multikulturor – Prof. dr. Kristos Vasilopulos

• Orthodhoksia: burim qëndrese dhe shprehje lirie në Shqipërinë komuniste – M. A. Pirro Kondili

• Poezi – Gaqo Bushaka, shkrimtar

• Gjergj Kastriot Skënderbeu dhe arbërorët përmes burimeve agjiologjike – Thoma Shkira

• Turizmi fetar. Pasuria fetare orthodhokse në Shqipëri – MSc. Aida Zoto

• Kushtet historike që ndikuan në ruajtjen e harmonisë fetare në Shqipëri – Atë Emanuel Lusha

 

orthodoxalbania.net

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων