19/02/2019 19/02/2019 Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 17.02.2019. 
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 22:59

E Diela e doganierit dhe fariseut nga Kryepiskopi Anastas

Διαδώστε:
E Diela e doganierit dhe fariseut nga Kryepiskopi Anastas

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 17.02.2019.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων