08/11/2019 08/11/2019 Gëzuar 85 Vjetorin, Ati dhe Kryebariu ynë i dashur. Lutemi që të jeni mes nesh sa më gjatë, që të mësohemi nga shembulli dhe fjalët tuaja. Më parë kujto o Zot, Kryepiskopin tonë Ignatin, të cilin falua kishave të Tua të shenjta, me paqe, të sigurtë, të nderuar, të shëndetshëm, jetëgjatë dhe spjegues të drejtë...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 14:52

Gëzuar 85 Vjetorin, Ati dhe Kryebariu ynë i dashur

Διαδώστε:
Gëzuar 85 Vjetorin, Ati dhe Kryebariu ynë i dashur

Gëzuar 85 Vjetorin, Ati dhe Kryebariu ynë i dashur. Lutemi që të jeni mes nesh sa më gjatë, që të mësohemi nga shembulli dhe fjalët tuaja.
Më parë kujto o Zot, Kryepiskopin tonë Ignatin, të cilin falua kishave të Tua të shenjta, me paqe, të sigurtë, të nderuar, të shëndetshëm, jetëgjatë dhe spjegues të drejtë të së vërtetës sate. Amin!
PËR SHUMË VJET O KRYEZOT!
Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë/facebook

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων