17/02/2019 17/02/2019 «… Zoti nuk na ka thënë që s’do keni vështirësi, por na ka dhënë mundësinë për t’i mundur vështirësitë dhe për t’u përballur me to. Dhe nëse Zoti do të jetë i pranishëm në vendin tonë, gjithçka është e mundshme…» (Radio «Ngjallja»)
17 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:43

Intervista Me Metropolitin E Korçës, Joan

Διαδώστε:
Intervista Me Metropolitin E Korçës, Joan

«… Zoti nuk na ka thënë që s’do keni vështirësi, por na ka dhënë mundësinë për t’i mundur vështirësitë dhe për t’u përballur me to. Dhe nëse Zoti do të jetë i pranishëm në vendin tonë, gjithçka është e mundshme…»

(Radio «Ngjallja»)

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων