03/04/2020 03/04/2020 Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise me ne krye Kryepiskopin Anastas ne kete kohe te veshtire qe po kalon vendi yne dhe mbare bota me Covid -19 , sot ndihmoi rreth 30 familje ne nevoje ne qytetin e Shkodres.Ndihma e dhene nga Fortlumturia e tij Kryepiskopi Anastas nuk ishte thjesht vetem per qytetaret dhe besimtaret Orthodhks...
03 Απριλίου, 2020 - 11:10

KISHA ORTODOKSE PRANE FAMILJEVE NE NEVOJE

Διαδώστε:
KISHA ORTODOKSE PRANE FAMILJEVE NE NEVOJE

Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise me ne krye Kryepiskopin Anastas ne kete kohe te veshtire qe po kalon vendi yne dhe mbare bota me Covid -19 , sot ndihmoi rreth 30 familje ne nevoje ne qytetin e Shkodres.Ndihma e dhene nga Fortlumturia e tij Kryepiskopi Anastas nuk ishte thjesht vetem per qytetaret dhe besimtaret Orthodhks te Shkodres por ishte per te gjithe njerezit ne nevoje pa dallim fetar. Kisha Orthodhokse do jete gjithmone prane njerezve ne nevoje.Me bekimin e Zotit do ta kalojme dhe kete moment te veshtire, sepse dashuria e Perendise dhe forca e tij eshte shume me e madhe se nje virus.Bekimin e Zotit .

 

 

Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë/facebook

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων