15/07/2019 15/07/2019 Nën drejtimin e Mitropolitit të Apollonisë dhe Fierit, Imzot Nikolla, u kremtua festa e Shën Trifonit të Sheqishtes! Në fund të Liturgjisë Hyjnore u krye edhe një përshpirtje për “Kalogjerën Parashqevi”, e cila pas vegimit hyjnor që pa, bëri të mundur zbulimin e varrit dhe Lipsanit të Shën Trifonit. Falenderojmë me këtë rast gjithë besimtarët...
15 Ιουλίου, 2019 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2019 - 15:09

Kremtimi i festës së Shën Trifonit në Sheqishte

Διαδώστε:
Kremtimi i festës së Shën Trifonit në Sheqishte

Nën drejtimin e Mitropolitit të Apollonisë dhe Fierit, Imzot Nikolla, u kremtua festa e Shën Trifonit të Sheqishtes!
Në fund të Liturgjisë Hyjnore u krye edhe një përshpirtje për “Kalogjerën Parashqevi”, e cila pas vegimit hyjnor që pa, bëri të mundur zbulimin e varrit dhe Lipsanit të Shën Trifonit.
Falenderojmë me këtë rast gjithë besimtarët që kontribuan për ngritjen e varrit në vendin e prehjes së saj.
Gëzuar për shumë vjet për të gjithë ata që festojnë në këtë të kremte!
Shën Trifoni na bekoftë të gjithëve!

Mitropolia e Shenjtë e Apollonisë dhe Fierit / Facebook

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων