20/05/2020 20/05/2020 Transferimi dhe shperngulja e lipsanit (relikeve) te Shen Nikolles u krye ne vitet e mbreterimit te perandorit bizantin Aleksit I Komnenit (1082-1118). Lipsani i shenjtorit u transferua ne Bari (Itali) nga qyteti i Miros ne Azine e Vogel per shkak te frikes se keqtrajtimit te tyre nga ana e turqve qe kishin pushtuar vendin. Shen...
20 Μαΐου, 2020 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 15:39

Kremtimi i Transferimit te lipsanit te Shen Nikolles 20 maj 2020

Διαδώστε:
Kremtimi i Transferimit te lipsanit te Shen Nikolles 20 maj 2020

Transferimi dhe shperngulja e lipsanit (relikeve) te Shen Nikolles u krye ne vitet e mbreterimit te perandorit bizantin Aleksit I Komnenit (1082-1118).

Lipsani i shenjtorit u transferua ne Bari (Itali) nga qyteti i Miros ne Azine e Vogel per shkak te frikes se keqtrajtimit te tyre nga ana e turqve qe kishin pushtuar vendin.

Shen Nikolla eshte nje nga shenjtoret mrekulliberes me te medhenj dhe nderohet ne te gjithe boten. Kisha e jone mban te njejtin emer dhe sot festonte. I pranishem ne kremtim iahte dhe Mitropoliti i Elbasanit, Imzot Andoni.

I lutemi Shen Nikolles qe te ndermjetoje me hirin e tij perpara Perendise qe te na ruaj ne kete periudhe te veshtire qe po kalon vendi. Amin.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων