15/07/2019 15/07/2019 Diten e sotme e diel 14 korrik 2019 mori pjese ne Liturgjine Hyjnore Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Imzot Andoni, i cili zgjodhi kete dite te perfundimit te kampit 5-ditor per femije dhe te rinj ne qytetin tone. Ne fund pjesetaret e kampit kishin pergatitur dhe nje program te shkurter artistik per te pershendetur...
15 Ιουλίου, 2019 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2019 - 14:56

Meshim me Mitropolitin Andon ne perfundim te kampit 5-ditor

Διαδώστε:
Meshim me Mitropolitin Andon ne perfundim te kampit 5-ditor

Diten e sotme e diel 14 korrik 2019 mori pjese ne Liturgjine Hyjnore Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Imzot Andoni, i cili zgjodhi kete dite te perfundimit te kampit 5-ditor per femije dhe te rinj ne qytetin tone. Ne fund pjesetaret e kampit kishin pergatitur dhe nje program te shkurter artistik per te pershendetur Mitropolitin dhe familjaret e tyre te pranishem. Ne fund te gjithe moren pjese ne nje dreke familjare prane ambienteve te kishes. Lavdi Perendise per gjithcka!

 

 

Famullia Orthodhokse «Lindja e Krishtit» Cërrik / Facebook

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων